Forårsfornemmelser

img_9134opt.jpg

img_9133opt.jpg

Jeg skulle som nævnt samle reoler idag. Jeg fandt ud af, at jeg hellere måtte starte min samling af ordenligt værktøj med en god skruetrækker. Det vidste jeg lige, hvor jeg skulle få, og så skulle jeg spørge til en anden anordning jeg har også, og have råd og vejledning til det. Alt det fik jeg på skønneste vis. Forretningen drives af nogen venner, jeg havde for længe siden. Jeg husker faktisk ikke, hvorfor vi mistede kontakten, men jeg har altid savnet dem, for de var nogen søde mennesker. De har nu 3 dejlige unger, og jeg gav mit nummer, og så håber jeg inderligt, at høre fra dem. Men med 3 børn i en meget aktiv alder ved jeg jo godt, at tiden er knap. Vi får se. Det var ihvertfald hyggeligt at sludre med den mandlige del af venneparret og skønt og få den gode hjælp, men mangler så mange steder. På vej hjem fangede jeg lige de her blomster, som da i den grad var forår.

Eftermiddagen er gået med de her reoler, som egentlig har bragt mindre hovedbrud end forventet. Nu skal jeg ud og gøre mig klar til at tage turen til øjenlægen. Until later….