På tur til øjenlæge

img_9153opt.jpg
Hallen på Østerport Station, hvor de iøvrigt har nedlagt en dejlig minibar/pølsevogn – hvorfor det spørger jeg bare. Der var altid kunder

img_9151opt.jpg
Den flotte lysekrone i samme Hall

img_9164opt.jpg

img_9165opt.jpg
Ovenfor udsigt udover søerne. Træerne illustrerer tydeligt, at det hele grønnes lige så langsomt nu – dejligt!

Turen gik til øjenlægen idag. Den blev foretaget med DSB, som bragte mig til Østerport St. og så gik jeg til øjenlægen, som iøvrigt residerer i samme gade, hvor min far engang havde lokaler (mere om det en anden dag).

Konklusionen var meget hurtigt stillet. Det er allergien der gør det. Hun kunne tydeligt se reaktionen i mine slimhinder. Heldigvis findes der dråber for den slags, så sådan nogen skal jeg så på fra nu af 2 gange i døgnet, og sålænge jeg har “overkomandoen” ihvertfald. Det skader ikke noget, så kryds fingre for, at det hjælper!!!

3 thoughts on “På tur til øjenlæge

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Vidste du….

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » AKS helikopter

  3. Ja, jeg forstår heller ikke at de lukkede minibaren på Østerport -den er MEGET savnet specielt om morgenen :((

Der er lukket for kommentarer.