Bedst mulige start på dagen

img_9182opt.jpg

img_9184opt.jpg

img_9183opt.jpg
Fantastiske Fly Society og Kim Andersen

Min morgen gik forbi banen på vej til stalden. Jeg tænkte, at jeg måske kunne fange lidt motiver på vejen. Og det skal jeg da lige love for, at jeg gjorde. Sidst jeg mødte Kim og Fly Society, ærgede jeg mig mere end grøn i hovedet over, at jeg i farten havde glemt kameraet hjemme i stalden. Det havde jeg ikke idag, som det ses, så det skulle udnyttes, og heldigvis gad de godt. Faktisk tror jeg at Fly Society var overbevist om, at han også har en karriere som fotomodel. Og det er okay med mig. For man skal da lede længe efter at finde noget smukkere…

Oven i hatten var det lykkedes mig at komme så tilpas tidligt, at jeg også fangede vores egen Lois Lane og William Tell med henholdsvis Cathrine Weilby og Nicholas Cordrey på ryggen. Dem er jeg som regel for sent på den til at nå. Så jeg fik da hele pakken idag, udover alle de andre, der var nede for at gå arbejde. Men mere om det imorgen. Nu vil jeg ind og slappe af, jeg er godt nok træt nu, ovenpå en dejlig, dejlig dag. Men selvom vejret her ser dejligt ud, så vil jeg gerne lige sige, det er IKKE sommer endnu, og det er dælme koldt!

img_9185opt.jpgNicholas Cordrey på William Tell og bag ham Cathrine Weilby på Lois Lane