Jeg en klodsmajor

img_9138opt200.jpgHer til morgen skulle jeg skrive indlæg her på bloggen om gårsdagens begivenheder på Galopbanen. Så langt så godt. Jeg var vågen klokken jeg ved ikke hvad, men besluttede at så kunne jeg få lavet en masse og så smide mig på sofaen.

Til de her indlæg skulle jeg bruge mit program, som jeg for en gangs skyld havde investeret de 30,-kr. i det koster. Væk var det sammen med min nye handske fra samme lomme! Så om jeg har smidt det her et sted, og bare ikke fundet, eller det er tabt et sted vides ikke.

Jeg tænkte som så, at jeg kunne gå og kigge efter det. Frisk luft, har ingen taget skade af, og det er her en ualmindelig smuk morgen. Som sagt så gjort. Jeg har før vist banen i morgendis, og således så der også ud her til morgen, men endnu mere magisk, for solen havde mere magt. Jeg gik de fodspor, jeg gik igår – uden at finde hverken det ene el. det andet. Nede på banen lykkedes det dog at finde et program, så helt forgæves var det ikke, ligesom turen da var dejlig nok, og en galop el. 2 kan jeg altid se, uden problemer, og det fik jeg jo også oveni hatten.

Handskerne har ikke været dyre. Det var nogen, jeg købte til en rund 50’er da Birgitte og jeg var i Storbyen, men de er fantastisk kvalitet, og dejlige at have på, så jeg ærger mig 🙁 Typisk mig, men jeg skal vel bare være glad for, at jeg ikke har givet mere for dem!

Nå, mens jeg ærger mig vil jeg prøve at lade være, og så få lavet noget, og er galt sket, må jeg jo ind efter et par nye, hvis de stadig har dem på bud – det er jo så næste problem.