Køkkendrømme

Der drømmes om huse og soveværelser! Og der skal være plads til drømme… Et indlæg et sted, fik mig til at tænke på mine køkkendrømme! De var selvfølgelig mest i sving, da jeg stod overfor, at skulle have nyt køkken i mit gamle hus. Nu blev det så aldrig, og jeg flyttede. Men jeg kan da stadig falde i svime ved tanken om et håndbygget køkken lige til mig, med et af de der gourmet komfurer også.

Hvad siger du, var det ikke lige sagen? Helt bortset fra, at priserne gør, at det er her, den lottogevinst på 38 mill ville falde på et tørt sted 😉 Men drømme er da gratis – endnu! 😮

Skulle du have lyst og råd ikke mindst, er nedenfor viste køkkener m.m. fra Dansk Køkkenhåndværk ApS, som laver køkken, badeværelse, gang m.m. efter dine ønsker i alle træsorter.

image_425opt.jpg

image_490opt.jpg

image_513opt.jpg

4 thoughts on “Køkkendrømme

  1. Marianne – Jo, nye drømme, men det forudsætter jo, at du har kræfter til at drømme dem. Med den flid du ligger for dagen, kan jeg være bange for, om du har det 😮

  2. Om jeg knokler….. jeg har konstant krampe i højre arm og hånd – det er ikke sjovt….. men jeg knokler for at blive færdig 🙂 Og det skal blive skønt – for så kommer nye drømme, ik?

  3. Marianne – Ja, nogengange heldigvis gør de – f.eks. da jeg fik den her lejlighed, som jeg stadig er helt vildt glad for 😀 Men der er jo altid noget, man kan drømme om, og som du siger, det skal der være. God fornøjelse med maleriet. Puha, jeg synes du knokler @-)

  4. Mums….. siger jeg bare og nogen gange går drømmene i opfyldelse….. eller en del af drømmen, og det er også helt okay…. Det er drømmene, der holder os i gang og gør at livet er foranderligt. En god lørdag til dig fra malerkonen.

Der er lukket for kommentarer.