Willemoesgade – En barndomsgade

Gaden har altid haft klang af hygge og gamle dage for mig. Og hvorfor så det. Jow, det skal jeg sige jer. Da jeg var en lille bitte pige, havde min far parfumefabrik (cremer, shampoo, neglelakfjerner) – Han havde så galt en serie kaldt op efter mig. Den hed “Miss Deborah”. Jeg har en tom flaske med etiket stående på mit badeværelse. Etiketten ses nedenfor (skal genfotograferes, for foto er gået tabt. Jeg blev på et tidspunkt hacket 2x). Det er da lidt sjovt. Jeg husker også store plasticflasker fyldt med alverdens ting og sager.

Der var hyggeligt. Far har fortalt om Chris – en motorcykelbetjent, som hjalp ham med at køre varer ud. Forleden da vi talte om det, fortalte han om en dag, hvor mor og jeg havde taget toget og kom og besøgte ham efter en shoppetur. Jeg havde fået en ny paraply, som jeg var svært stolt over. Men det kan jeg altså ikke selv huske, for jeg var meget bette pige der.

Grunden til at alle de her ting kom op, var besøget hos øjenlægen forleden dag. For hun bor netop i Willemoesgade nr. 18. Jeg ringede så til far og fortalte, at jeg var derinde og for at spørge, hvad nummer det var, han havde været i, og det var i nummer 31, som det ses. Far havde begge kælderlokalerne – altså der hvor der nu er privatklinik og bistro/vinbar.

Opdateret 4. april 2019

2 thoughts on “Willemoesgade – En barndomsgade

Der er lukket for kommentarer.