Lykken er….

04_28_39_prevopt.jpg
Foto: FreeFoto.com

at komme ind på sin netbank, og finde tilstande langt bedre end frygtet på sådan en solfyldt morgen.

Nu vil jeg hente en kop kaffe og skrive indlæg fra fredagens dejlige dag på banen. Nu mangler vi bare at de sk… IKEA reoler makker ret. Det er uhyggeligt så mange fejl, der er på dem, for slet ikke at tale om, at skidtet ikke passer sammen! Nå, vi får se, hvor meget, jeg kan samle idag, og resten får de med på onsdag, når de skal leverer byttere! God søndag til jer

5 thoughts on “Lykken er….

 1. Kære Alle – Penge gør det ikke alene, men jeg vil nu give Pia ret. Det er rart, når der er plus på kontoen. Der er eksempler nok på folk, der har rumpen fuld af penge, og de er da ikke en dyt lykkelige. Jeg tror, at er man lykkelig i sig selv, så giver penge lykke, ellers gør de ikke.

  Holme, du kan tro, jeg også ville ønske, du var i nærheden og kunne komme og redde mig fra mit reolhelvede. Det værste er, at jeg er kommet til at sætte en bundplade i toppen og skidtet kan ikke skilles ad igen, når først det er samlet – det er sgu da upraktisk!!!! :((

 2. P.S. Jeg ville ønske at jeg boede i nærheden, så ville jeg hjælpe med de svenske møbler. Jeg er nemlig ekspert i det, og synes det er sjovt arbejde 🙂

 3. Penge skaber lykke. Alle analyser peger på, at der er en positiv korrelation mellem indkomst og graden af lykke. Dog flader kurven ud når man nærmer sig de aller højeste indkomster.

  Tillykke med det, Deborah. Hernede ser økonomien også bedre ud, og det er dejligt at føle at man har lidt at tære på, skulle det blive nødvendigt.

 4. Hvor dejligt Deborah, selv om penge ikke skaber lykke i sig selv, så gør det altså hverdagen lettere når fortegnet på kontoen er +:)

  Held og lykke med reolerne og go solskinssøndag:)

 5. Det er da bare skønt at opdage.. 🙂

  Uha.. Ikea knas.. De har mange fine stumper og tingeltangel.. Men jeg synes, det er noget bøvlet med vareudlevering. At samle møbler, kan generelt set kan være noget “ged”.

Der er lukket for kommentarer.