Sara fra sejr til styrt

img_9204opt.jpgSara Slot sadler af efter dagens første løb, som hun vinder på Sydney en brun hp v/Academy Award – Kirobel, trænet af Birgitte Nielsen og ejet af Stald Snap – Olav Sørensen. Hun vinder foran In a Pickle med Nicholas Cordrey, Okamambo og Dina Danekilde og Lady Jennie og Kim Andersen

Dagens første løb blev vundet af Sara Slot, som er kommet tilbage med stormskridt, efter hendes kedelige uheld sidste år. Stort tillykke med den flotte sejr. Alle er superglade for at have hende tilbage, og så meget mere kede af det blev vi alle, da hun inden dagens sidste løb styrtede. Hesten tog simpelthen magten fra hende på vej til start og galopperede en hel omgang. På vej tilbage smider den Sara, lige inden den løber gennem rails og fortsætter. Sara slår hovedet ind i pælen, der holder rails, og bliver kørt på skadestuen. Senere melding fra en kollega lød på, at hun heldigvis ikke er kommet slemt til skade, og er okay.

img_9257opt.jpgSara i Padocken på Aaron’s Way (bag hende ses Cathrine Weilby på Cut Royale), som senere fik hende vippet af. Det tog iøvrigt en mindre evighed at fange bæstet. Nu den var kommet på eventyr, så synes den tilsyneladende, det skulle gøres ordentligt, og det blev det så!

Det er, hvad der kan ske. Det er store dyr, og selv den bedste jockey kan komme i den situation. Vi ønsker ingen kommer til skade, men i særdeleshed var vi kede af, hvis Sara skulle have lidt endnu engang. Håber vi ser hende på fredag igen…

Resultatet af dagens sidste løb blev at Czardino og Martin Rodriguez vandt foran Cheitha og Manuel Santos og Cut Royale og Cathrine Weilby