St. Bededagspokalen i sort/hvid – næsten

img_9233opt.jpg
Uden tvivl dagens billede for mig! Opløbet i dagens hovedløb, fanget lige på kornet. Det kan lade sig gøre, men nej hvor jeg glæder mig til at få endnu et kamera, med mere kapacitet. Det er fra venstre: Manuel Santos på Mick Jerome, Espen Ski på The Pirate, Luis Villaroel på Eko Arabian Night, Carlos Lopez på Alpino Chileno, Mark Larsen på Django, Jacob Johansen på Road to Mandalay og sidst men ikke mindst Nicolaj Stott på Perfectionist

img_9236opt.jpg
img_9237opt.jpg
Her ses grunden til overskriften – Løbet blev vundet af smukke The Pirate mrk.br.h v/Primatico – Medinova, redet til sejr af Espen Ski foran Alpino Chileno sk.h v/Alpino Fitz – Fairyland redet af Carlos Lopez. Det sjove er at The Pirate er så mørk, at han for den utrænede ser sort ud, og Alpino Chileno er så lys, at han er næsten hvid. De klæder hinanden og er smukke på hver sin måde!

img_9242opt.jpgThe Pirate er trænet af Niels Petersen, redet til sejr af Espen Ski og ejes af -Stald Grenerie og vandt foran Alpino Chileno, Eko Arabian Night og Django. Sidstnævnte var ellers favorit, da han vandt løbet sidste år

img_9244opt.jpg
Jeg kan godt lide billeder, der fanger øjeblikket, og dette er et af den slags. En glad ejer, masser af interesserede publikummer og en smuk hest med jockey. Det er det, det hele handler om. Det er et meget lidt opstillet billede, og det kan jeg godt lide, omend jeg også synes, de har en plads – helt sikkert. Her er det jo så Alpino Chileno, trænet af Rune Haugen, redet til 2. plads af Carlos Lopez og ejet af Heidi Hansen/Randi Nielsen