Thistledown Løb

img_9226opt.jpgFantastisk ædle Dan Tucket mrk. br v v/Dansili – Fanfare, var favorit til at vinde sammen med Jacob Johansen, men han blev 2., for der kom et gråt lyn i vejen

img_9227opt.jpg
img_9229opt.jpgAt sige at Classical World kom som skudt ud af en kanon, er vist ikke overdrevet. Det gik dælme stærkt!! Han er en sk. h v/El Prado – Tethkar, blev redet til sejr af Ann-Charlotte K. Nielsen, trænes af Torben Christensen og ejes af Kristian Andersen

Nu vi er ved skimlerne, så “hærger” de altså i øjeblikket. Sådan uden og blinke, kan jeg komme i tanke om 4 på den her løbsdag, og det er altså i forhold til tidligere tider mange! Og alene i vores stald har vi også 4! 😮

1 thought on “Thistledown Løb

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » 2000 Guineas Trial 2008

Der er lukket for kommentarer.