Adoptionsfrokost

Som det vides, er jeg adopteret! I den forbindelse, har jeg haft forskellige grupper på nettet. Således har jeg mødt flere interessante mennesker, med en baggrund, der ligner min. Nu har jeg lavet en ny gruppe, men formålet er det samme, som det altid har været. Om den får lov at overleve ved jeg ikke, nu ser vi.

Den vej rundt, har jeg mødt dagens frokostpartner. Jeg lovede at hjælpe i vedkommendes forsøg på at finde en biologisk mor. En søgen jeg selv har været igennem, omend for mange år siden. Om ikke andet, er det sjovt at udveksle erfaringer, og rent faktisk fortalte han mig også noget, jeg ikke vidste. Nemlig at man kan søge indsigt i selve adoptionssagen nu. Noget man ikke kunne da jeg var igang. Jeg blev budt på frokost, helt bortset fra, at jeg fik milde gaver, som normalt er reklame for det firma, som vedkommende arbejder for. Bare fordi jeg gider hjælpe!

At være adopteret giver helt sikkert noget at tale om, men det er ikke altid, at man iøvrigt falder i hak. Med andre ord, er det at være adopteret ikke nok, som basis for et venskab. Det har jeg oplevet før, men her var der også basis for et venskab, fordi der var ens tankegang på flere planer. Og det er jo altid berigende at opleve. Så det var da skønt, at sidde udenfor for første gang og nyde en dejlig frokost og sludre.

2 thoughts on “Adoptionsfrokost

Der er lukket for kommentarer.