En gæv pige

annathygesenportrait2.jpgJeg har set hende før, og jeg hørte hende igen forleden, mens jeg sad her og ordnede billeder. En rigtig gæv pige, som jeg bare synes er helt skøn. Anna Thygesen var i Meyerheim’s Talkshow, og hun fortalte og svarede med sådan en humor, livskundskab og lune, at man kun kunne blive i godt humør af det. Bl.a. talte hun om at fortryde. Det kunne hun ikke bruge til noget, og hun har da så evig ret. Selvfølgelig har hun som os alle, ting hun godt kunne have gjort anderledes, men nu blev det sådan. Og det får man jo ikke noget ud af at ruge over. Sådan har jeg det også, og selvom jeg da også gerne ville gøre nogen ting om, så har det hele jo formet mig til den jeg er idag.

Anna har begået en bog. Den tror jeg, at jeg bliver nødt til at læse snart. Den vil sikkert egne sig fortræffeligt til en dag på altanen med sol og alting. Og dem ser det ud til, at vi endelig er ved at få nogen af. Hvor er det dejligt!