En mikrotur med toget

img_9275opt.jpg

img_9276opt.jpg

img_9277opt.jpg
Statuen af Einar Holbøll, som var postmester på det nu (God damn it!) nedlagte Charlottenlund Posthus og stifter af Julemærket. Han har også en vej opkaldt efter sig, og ligger begravet på Ordrup Kirkegård

Imorges skulle jeg på tur. En minitur med toget. Nu har jeg endelig fået købt mig et togkort, og så skal det også bruges. Da jeg skulle til Jægersborg Allé for at købe vædske til linserne, tjah, men så tog jeg altså toget det ene stop baglæns. Det sparede mig da for noget gåtur. Jeg fik vædsken, som så er blevet en anden end den sædvanlige, som er udgået! Sådan er der altid, når der er noget, der fungerer godt for mig – så udgår det. Men ifølge optikeren skulle denne være endnu mildere, så mon ikke det bliver godt nok. Det håber jeg. Han fik så også beretningen om besøget hos øjenlægen. Det er allergi, og jeg har fået øjendråber som jeg skal dryppe med 2 gange om dagen permanent. Det har allerede hjulpet, så det er skønt. Den søde dame på apoteket kunne vejlede udi at få en god næsespray. Når jeg nu ikke tåler pillerne, så må jeg jo lokalbehandle, så godt det er muligt. Så det er skønt nok sådan at kunne trække vejret!!

På vej tilbage furagerede jeg i vores lokale FAKTA, som er noget nær helvede! Det er KUN ren og skær nød, der gør, at jeg handler der. Helt forfærdeligt personale. De har fået en ung mand ansat, der i den grad har mentale problemer, er jeg overbevist om. Idag sad han og grinede helt hysterisk ad kunderne, der intet fattede. Et ord fra en anden ansat, fik ham dog til at stoppe, men helt ærlig, hvad går der lige galt, når man ansætter sådan en person. Ikke nok med det, så har jeg også set ham være agressiv overfor kunderne. Han er ganske enkelt uegnet til at være sådan et sted.

3 thoughts on “En mikrotur med toget

 1. Hej!
  Ham den fyr i Fakta var jeg med til at skrive rapport på i forrige uge. Han var i den grad uartig ud over alle grænser over for en farvet amerikansk kvinde, som talte RIMELIGT dansk. Han råbte og skreg og folk der stod i køen bag mig gik simpelt hen deres vej. De havde ikke tid til det pjat.
  Jeg fik så fat i bestyreren for at hjælpe den stakkels helt uskyldige kvinde som blandt meget andet ville købe en pakke cigaretter. Hvad de ikke havde i denne uge.
  Men det plejede de at have, så hun var i god tro.

  Bestyreren lovede at indrapportere det til hovedkontoret i Viborg, for sådan én skal ikke ha’ kundekontakt. Ud bag i med ham og ordne flasker eller fylde op på hylderne.
  Jeg havde nummeret til hovedkontoret på mobilen, så jeg sagde til ham: Ringer DU- eller skal jeg. Det lader ikke til at de har kunnet få andre, eller også holder han op til den 1.st.
  Folk skal ikke behandles som svin af en utilregnelig fyr som råber og skriger af kunderne. Så går folk simpelt hen et andet sted og handler. Jeg har ikke været der siden. Det er ellers dér jeg køber gulerødder til hestene, for det er ½ pris.
  Jane

 2. :)Hej Deborah

  Smukke heste du havde linket til på min side, jeg kunne desværre ikke kommentere i dit indlæg.

  Skønne dyr, synd jeg er så bange for dem at jeg er væk fra sparkelængde, den ene af min brors heste, blev ved at stå der og kikke på mig med de store varme øjne som om den tænkte hvad fanden er hun bange for 🙂

Der er lukket for kommentarer.