Næsten sprunget ud

img_9279opt.jpg

img_9282opt.jpg

img_9283opt.jpg

img_9284opt.jpg

Den her mødte mig på min gåtur hjemover fra Jægersborg Allé idag. Smuk, smuk var den. Læsere fra sidste år vil vide, at jeg har en lige her udenfor vinduerne. Og sandt, det har jeg! Der er dog det men ved det, at grenene sidder for højt til, at jeg kan fotograferer knopperne. Og så mødte jeg de her idag, der var lige tilpas i højden, så det måtte jo udnyttes. Og den her udenfor – den er iøvrigt sprunget ud!

Nu vil jeg gå ind og se, om jeg kan sy mine staldbukser. De er revnet (helt tyndslidte). Jeg har ikke lige haft mulighed for at komme til rend efter nogen andre. Så de får lige klare den et par dage mere….. Og så skal jeg vist også se og se dyner. Imorgen når jeg kommer hjem, skal jeg bare hygge mig her og intet andet.