Summertime

img_9299opt.jpg

Sommer er det ikke helt endnu, men følelsen af sommer er der, når vejret arter sig, som det vist har gjort over hele landet idag. Solen har skinnet fra en skyfri, og det har været så dejligt, omend det har blæst lidt.

Igår da jeg var nede i byen var jeg inde og se på parfumer. Det var ikke derfor, jeg kom derind, men nu var jeg der – i Matas efter andre fornødenheder, og jeg havde tænkt på, at jeg skulle have en flaske af min “sædvanlige” Energizing Fragrance. Men så duftede jeg denne – en nyhed – Summer af Burberry! Og den dufter vidunderligt, men den holder godt nok ikke særlig godt. Det skuffer mig lidt selvom den ikke var dyr, dyr, så er 300,- kr. da stadig en slags penge!

Summertime, er også en sang. En meget gammel en af slagsen efterhånden, men den er god og jeg kom lige til at tænke på den ved den her lejlighed. Kender du den ikke, så lyt endelig, og selvom du gør, så lyt alligevel, for den er så smukt udført her!

George Gershwin, Summertime lyrics

Summertime,
And the livin’ is easy
Fish are jumpin’
And the cotton is high

Your daddy’s rich
And your mamma’s good lookin’
So hush little baby
Don’t you cry

One of these mornings
You’re going to rise up singing
Then you’ll spread your wings
And you’ll take to the sky

But till that morning
There’s a’nothing can harm you
With daddy and mamma standing by

Summertime,
And the livin’ is easy
Fish are jumpin’
And the cotton is high

Your daddy’s rich
And your mamma’s good lookin’
So hush little baby
Don’t you cry

1 thought on “Summertime

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Så kan jeg lære det, kan jeg

Der er lukket for kommentarer.