Det ringede på

Jeg havde Gudskelov lige været i bad og fået tøj på, maden stod klar OG jeg skulle lige til at se Galop fra Odense, da det ringer på. Jeg er et stort spørgsmålstegn, for jeg venter jo ingen.

Det er de grønne bude

Siges der, da jeg spørger til, hvem i den anden ende! Han har forsøgt at ringe flere gang siger han – der er nu kun et opkald på min telefon. Jeg er helt uforstående, for IKEA har jo netop igår ringet og sagt, at de ikke kom idag!! Men han kommer så med det de havde altså tre ud af fire ting, der skulle rettes. Og fint nok, for så kan jeg da komme på plads med det vigtigste snart. Så dejligt nok. Men jeg undre mig nu alligevel 😉 Jeg nåede det vigtige løb fra Odense, som det ses, så nu kan jeg glæde mig over, at jeg snart kommer helt på plads, og et super resultat for mine søde veninder. Det er da dejligt!