Ikke så ringe endda

img_9305opt.jpg

img_9308opt.jpg

img_9309opt.jpg

img_9310opt.jpg

Det er skønt, at vejret er blevet til den her slags billeder igen. Jeg nyder det, og i det hele taget er det jo noget sjovere at tage fotos, når vejret er som det har været de seneste dage. Så er det ligemeget om det er heste, blomster el. hvad som helst. Alt tager sig bedre ud i solskinsvejr.

Jeg kom lige til at tænke på forleden, at det må været omkring et år siden, jeg fik kameraet. Og det var 30. marts sidste år, og der er godt nok blevet skudt nogen siden – 9.300 billeder er det blevet til. Det er ikke så lidt!

De her blev skudt på vej hjem fra stalden idag. Jeg havde ladet cyklen stå nede på banen, og så gik jeg bagom banen ned til stalden. Det er lidt hyggeligt, så ser jeg heste til og fra banen og indsnuser stemningen mere intenst 😉