Webdesign, foto og maleri

belle-blance-og-lois-lane.jpg
Lois Lane og Belle Blance kæmper om sejren i Dansk Opdrætningsløb – Foto: Webartist.dk

Ja det er ikke mig, der gør mig i alt det. Jeg gør det meget i foto, men for mig er det “kun” en dejlig hobby. Men min gode veninde gør. Mangler du en til at lave et website for dig og ikke mindst tage nogen fotos af din hest, så vil jeg da meget gerne anbefale en god veninde’s firma, som gør det i netop dette. Du kan købe dine fotos på CD, ligesom du kan få et website konstrueret lige til dine behov. Bedre kan man ikke forlange det.

Her ser du eksempler på fotos taget af Webartist.dk – Klik på fotos, så kommer du til flere af slagsen. Der er iøvrigt link til webartist.dk i min sidebar, skulle du få lyst til at vende tilbage senere.

img_3441_dan-tucket-og-clas.jpg
Dan Tucket og Classical World i kamp om førstpladsen her sidste fredag – Foto: Webartist.dk

2 thoughts on “Webdesign, foto og maleri

  1. Anita – Jeg har talt med Benedicte, hun vender lige tilbage. Det ser ud til, at min lille reklame, har givet hende nok at lave 😉

  2. Jeg mangler så frygteligt nogle referencer at kigge på, men jeg regner med hun ser kommentaren her og kan kaste nogle links i nakken på mig 😉

Der er lukket for kommentarer.