Jakob!

Siden imorges har mine tanker gået til hans mor, familie og venner, som sikkert har haft det endnu mere forfærdeligt end længe, fordi det at få vished var både godt og skidt, men som sagt senere ikke en trøst. En forfærdelig afslutning på ugers uvished og venten, især fordi der ikke er nogen forklaring umiddelbart. Det er næsten det værste. Sådan en ung mand, lige begyndt livet. Situationen meget lig en anden for næsten præcis et år siden, da Trygve Friisk blev fundet død i Christianshavns Kanal også efter at have været forsvundet.

Der bliver holdt mindehøjtidelighed for Jakob i Skt. Therese Kirke. En kirke jeg kender særdeles godt, da jeg har gået på skolen, der ligger i tilknytning til den.

Der er ikke meget trøst at hente lige nu, men forhåbentlig får de samlede lidt ved at samles, mindes og sørge!