Lige ved at være der

img_9315opt.jpg

img_9313opt.jpg
Skovanemoner (jeg går ud fra, den gule også er det), fotograferet tæt på stalden

Nu begynder det at ligne noget her efterhånden. Jeg har samlet endnu en reol idag, og det pynter herinde nu. Støvsugeren har også været på arbejde, så nu mangler der kun to reoler samlet og lidt hjælp fra underboen til at sætte fast i væggen, så kan der fyldes på hylder. Nej hvor jeg glæder mig!

Jeg kunne godt fortsætte nu, men det kan jeg så ikke, for jeg skal i bad, og så skal jeg på venindebesøg til middag. Det bliver rigtig hyggeligt og hverken reoler el. støv løber nogen vegne, men det sidste bliver tacklet på lørdag el. søndag. Afhængig af vejret skal jeg måske ud og køre en tur lørdag, men en ting ad gangen – badet kalder. Kan I have en god aften!

5 thoughts on “Lige ved at være der

 1. Jane – Jeg har jo ikke styr på dem alle, og jeg synes bare, den var køn. Men godt, du kunne fortælle, hvad det var for en. Uanset, så er det nemlig skønt med alle de små blomster af forskellig art hist og pist.

  Jakob – Jamen jeg fotograferer skam også det hele, helt ukritisk, hvis jeg synes, det er flot. Forhåbentlig så du mit indlæg for ikke så længe siden, om netop noget flot “ukrudt”! Knus

 2. Hej Deborah og hej Jane,

  Ja, det er rigtig nok en Smørblomst, men den er IKKE ukrudt!

  Her på jorden er der kun en ting som er ukrudt og det er mennesker! 😕

  Vi er den eneste art på planeten her som gør mere skade end gavn, så vi er ukrudt; men en smuk Smørblomst er det ikke! 😉

  Knus herfra!
  Jakob

 3. Den gule er en SMØRBLOMST, en form for ukrudt. Ses på de spidse blade.
  Den gule anemone, som siges kun at findes i Charlottenlund Skov og som er fredet, har runde blade i blomsterknoppen, ligesom den hvide anemone, men med et blad mere. Begge har samme lidt takkede blade på stænglen.
  De er snart ved at være retur, men så må vi jo ønske dem velkommen tilbage næste forår. Dejligt og livsbekræftende med de forårsbebudere.
  Jane.

Der er lukket for kommentarer.