Nysgerrig Hopie

img_9322opt.jpg

“Hopie” er min veninde’s hest og hedder Breeders Hope, men det er lidt langt, så derfor kælenavnet. Jeg hilste på ham igår. Da jeg jo som fortalt før, lagde vejen forbi banen, for at hente min cykel, så var jeg jo i den del af byen. På stien, hvor hestene går til og fra banen lå en helt ny, meget lækker pisk. Og den skulle jo ikke ligge der, så jeg gik op for at se, om der var liv deroppe omkring staldende og fandt så min veninde i Bent Olsen’s stald, igang med kosten. Så jeg hjalp hende og vi sludrede lidt og som sagt, fik jeg så lige fanget en Hopie med ørerne fremme. Han er ikke den hest, der “hopper i lommen” på en, men han er bestemt mere venlig end han har været, og det er dejligt at se. Køn det er han – og så er han jo, som vi har talt om før skimmel!

2 thoughts on “Nysgerrig Hopie

  1. Dejligt at se at Hopie har det godt, men allerbedst er at se Margits smilende ansigt i området igen. Også godt at høre at det mere kradse er gået af ham med alderen.
    Jane

Der er lukket for kommentarer.