R.I.P. Copperfield

copperfield.jpg
Copperfield med Jockey Peer-Anders Gråberg efter den flotte sejr i Larch Ærespræmie. Ved hans hoved trækker Lene Holmbaeck og ejer Philip Christiansen

Den smukke Copperfield v/Cajun Cadet – Blue Magic har jeg haft fornøjelsen af førhen. Jeg husker tydeligt en dag, jeg var ude og gå tur med ham. Dejlig var han. Fuld af liv og glade dage. Nu er det slut. Han havde problemer med sine knæ, der desværre blev vedvarende og et liv i smerter fortjener ingen, så han fik fred i mandags. Øv altså, det er bare træls, for nu at sige det på godt dansk. Men intet var uforsøgt, og så må man tage de nødvendige, men monstersvære beslutninger – også når det gælder heste!

2 thoughts on “R.I.P. Copperfield

  1. Jane – Ja det er altid meget, meget trist, når vi skal tage afsked med kære, kære venner! Man gruer ved tanken, men ved jo at dagen må komme før el. siden. Her var det desværre meget, meget før.

    Det varmede mig meget igår, da jeg mødte Lene på banen og udtrykte min medfølelse, at hun havde set mit indlæg her, og synes det jeg havde skrevet var rigtig fint. For det er jo ingen sag, at skrive om liv og glade dage, det bliver først en udfordring, når man skal ramme rigtigt i sådan en situation. Og når det lykkes, så bliver jeg glad.

  2. Copperfield efterlader en tomhed uden lige. Han havde så meget udstråling den gavtyv. Jeg var nede og sige farvel til ham søndag, hvor han smaskede 4 iskolde Pink Lady æbler i sig og 2 bundter gulerødder med toppe. Og så prøvede han som sædvanlig at få en bid af min frakke , for han stod lige over for min Thai 11. Der var en stor klump af sorg i hjertet på mig, da jeg sagde farvel til en gammel ven for sidste gang, og Des stille slukkede lyset og satte nettet på døren. Med et stort suk og meget blanke øjne. Han vil være dybt savnet af alle i stalden. Der mangler bare noget.
    Det vil tage lang tid at putte HAM i baggrunden, og han vil altid leve i vore hjerter. Mine tanker går til Lene og Philip, som elskede ham så højt.

    Desværre måtte vi idag også tage afsked med underskønne “Danish Shopping”, en KANON hest som jeg har leget og kælet med siden den var åring. Da jeg læste om det tragiske dødsfald, blev jeg endnu engang fuld af beundring og taknemmelighed over at det lykkedes Søren og Jette Hjort på Stutteri Hjortebo at redde Royal Eleven og lille Heisei’s liv, da der også her opstod fatale komplikationer under folingen. Tak, er kun et fattigt ord.
    Jane

Der er lukket for kommentarer.