Efter en lang dag…

Er jeg så træt, at jeg ikke ved, hvad der er op eller ned. Orker intet, heller ikke at skrive blog og ordne fotos. Så I må have skønne fotos fra en dejlig, dejlig dag tilgode!

Jeg har fået noget at spise, og sidder nu her i min stol og prøver at slappe af og nyde det lidt. Men jeg kan godt mærke, at jeg snart skal i seng, for det kniber allerede med at holde gluggerne åbne… imorgen er en ny dag, som bare skal nydes! En delvist planlagt køretur, bliver ikke til noget imorgen, men så gør den en anden dag. Det passer egentlig godt, for jeg har jo tonsvis af ting jeg skal have gjort her. Foreløbig god weekend derude!

5 thoughts on “Efter en lang dag…

 1. Henriette – Det gør livet noget lettere, at man ikke skal pakkes ind i så meget tøj, og at man ikke fryser hele tiden 😉 Forår er dejligt! Men jeg synes nu stadig hver årstid sin charme på en el. anden vis.

  Holme og Trine – Tusind tak!

  Perle – Jeg har fået sovet, men sådan en dag som igår, den “trækker tænder ud”, så jeg er stadig lidt træt. Men nu har jeg hele weekenden til at lade op i – og dog, for jeg skal jo også lave lidt her bl.a., men det er hygge!

 2. Håber du har fået sovet lidt. Selv er det blevet til temmelig mange timer siden jeg kom fra arbejde i går.

  God weekend.

 3. Hej Deborah.
  Uhh hvor jeg kender det. Men det er skønt at man så kan sige til sig selv at der kommer endnu en dag i morgen. OG at den også bliver dejlig, fordi det er FORÃ…R.. juhuu

  Skovtrolden 🙂

Der er lukket for kommentarer.