Dagens dont

img_9453opt.jpgJeg har været flittig idag. Faktisk lidt stolt af mig selv, alt det jeg har nået. Opvask, oprydning, vasket køkken, badeværelse og støvsuget. Derudover har jeg plantet planter om og puttet stiklinger i jorden. Jeg købte en fin ny teracottapotte igår, den er frostsikker og det hele, og lavendlen havde jeg købt. img_9456opt.jpgDen kom deri og kan så overvintre der. Min Dahliaknolde, som var begyndt at spire, kom også i jorden. Nu skal jeg huske at tage dem op igen. De bliver vældig flotte ifølge billede på pakken. I faktisk fik jeg bjerget en pilefletkegle til nogen lathyrusfrø, jeg også har købt. Nu skal jeg bare have en potte til dem og noget til altankasserne. Jeg tænker far og jeg tager en tur i Metro som sidste år.

img_9451opt.jpg

img_9454opt.jpg

img_9459opt.jpg

img_9457opt.jpg

2 thoughts on “Dagens dont

Der er lukket for kommentarer.