En overgang måske

img_9318opt.jpg

Det er ikke til at vide, hvad der foregår. I Påsken troede jeg, at jeg havde blærebetændelse, og det havde jeg muligvis også. Problemet er bare, at de symptomer jeg havde der, er fortsat. Jeg synes jo heller ikke der, det var typiske symptomer på det, men hvad hulen kan det så være, når jeg intet underliv har stort set 😉 Hm!

Det mystificerede mig oveni at det generer mig. Men sammenlagt med nogen andre gener, så begynder jeg selv ihvertfald at hælde til, at det kan være overgangsalderen (lægen var enig), der viser sit grimme fjæs! Hedeture har jeg da Gudskelov ingen af, men muligvis nogen hormonforandringer el. hormonmangel. Igår drønede jeg op med en lille urinprøve til doktoren – så kunne de med det samme fastslå, om der var tale om blærebetændelse. Det var der ikke. Dermed var det på plads, men efterlod jeg stadig mig med symptomer, så nu skal jeg en tur til Gynækolog. Meget fornuftigt under alle omstændigheder, da jeg ikke har været siden, jeg blev opereret i 2005.