Jakobsagen: Hvor er helt almindelig sund fornuft?

Jeg kan KUN give Jakob’s familie HELT ret. Sig mig er der en lov imod helt almindelig sund fornuft indenfor politiet??? Man er fristet til at tro det. Hvis man ved et uheld falder i vandet, så har man sit ur etc. på sig stadig, da det jo netop sker uventet, for slet ikke at tale om tøj! Hvis man planlægger at begå selvmord, så smider man altså ikke tøjet først, og gjorde man endelig det, så ville det vel være i umiddelbar nærhed af liget. Man går jo ikke den halve by igennem uden tøj på. Nej nu må de dælme tage sig sammen.

Jeg kan kun bede til at de toksikologiske prøver viser et eller andet, der får de “klaphatte” derinde til at vågne. Grunden til, at de evt. ingen spor kan finde, er jo fordi, han har ligget i vandet så længe, men ovenstående burde da få alle klokker til at ringe! Med andre ord helt almindelig sund fornuft! Fordi de ikke lige har konkrete beviser, så må de da godt tænke “ud af boksen” borset fra, det for alle os andre virker helt åbenlyst!

8 thoughts on “Jakobsagen: Hvor er helt almindelig sund fornuft?

  1. IL Kimpo – Nej det hold er jeg ikke på, sådan som hovedregel, men er der noget, jeg synes, er helt vildt, så kommenterer jeg da på det også! Men jo, jeg skriver meget om hestene. Men der er da også andre ting. Den kategori, der vil interesserer dig og hvor de der politemner ligger er “hot topics”. Så kig du bare forbi her også! 🙂

  2. Holme – De har meget travlt med at sige, at sagen ikke er lukket, men det er den jo på de punkter, det reelt handler om. Nej det er ikke godt nok. Jeg er klar over, det er instituionen du angriber, det er det også herfra!

  3. Det er i øvrigt ikke en angreb på alle politifolk, men på politiet som institution, især dets ledere.

  4. Det gør ingen forskel om den bliver genåbnet nu, for der er uden tvivl nogle i politiet som ikke ønsker at sandheden kommer frem. Enten fordi der er mere bag, eller fordi de ikke vil tabe ansigt ved at have taget fejl i første omgang. Uanset hvad, er der efter al sandsynlighed nogle mordere som glæder sig over politiets uduelighed.

  5. Sådan! Så kan de uduelige dovne idiotiske små konger lære det!
    Og så kan de ikke forstå, hvorfor ingen har respekt for politiet længere…

  6. Det danske retssystem er til grin. Der er efterhånden ingen, som længere har det mindste tillid til det, takket være inkompetente idioter i toppen af de styrende organer.
    En ung mand bliver tydeligvis slået ihjel, og politiet påstår det er selvmord. Hvad mon ligger til grund herfor? Dovenskab, ligegyldighed, idioti, korruption eller en kombination heraf?

Der er lukket for kommentarer.