Ups – en duftmani

img_9450opt.jpg

Ja det kunne man forledes til at tro! Men det forholdt sig jo sådan, at jeg ikke var helt tilfreds med mit køb forleden, fordi jeg ikke synes, den holdt godt nok. Men sjovt nok, kunne min veninde, som jeg besøgte i forgårs sagtens dufte den. Hm! Det er jo ikke godt nok, da jeg køber duften til mig!

Da jeg prøvede den her duft fra forleden prøvede jeg også en anden duft, og den blev siddende meget længe. Det var Kate af Kate Moss, og den dufter altså også supergodt og det var jo så i realiteten den, jeg havde gået og sniffet. Da jeg ikke gider gå og ærge mig, var der igår ikke langt fra tanke til handling, da jeg alligevel skulle ind efter noget solcreme. Så købte jeg da bare den billigste størrelse af den. Voila! Så er det gjort! Og den er jeg meget glad for!