Long John Maidenløb 2200 m

img_9346opt.jpg
Smukke Lady Hjort og søde Susie i padocken

img_9347opt.jpg
Cathrine Weilby på vej op på “Mama”, hjulpet af Susie og Hanne Bechmann

img_9349opt.jpg
Højt til hest er Cathrine så – hun kender “Mama”, men hun er en stor hest

img_9352opt.jpg
Rockn’ Roll er smuttet forbi her, og det er her Lady Hjort sætter det ekstra gear i stilling og giver alt hvad hun har og bliver anden – hun kommer fuld fart, helt ude til højre. Fra venstre er det iøvrigt: Manuel Santos på Cheitah, Nicholas Cordrey på Little Nellie (i gult) bagved Martin Rodriguez på Clauses Cherie, Carlos Lopez på Aquila Flyer

img_9355opt.jpg
Luis Villaroel på Rock’n Roll og Cathrine Weilby på Lady Hjort på vej tilbage til vindercirklen

img_9358opt.jpg
Cathrine Weilby, Lady Hjort og Susie på vej til vindercirklen

img_9360opt.jpg
Cathrine og Susie hjælpes ad med at sadle af

img_9362opt.jpgMajbritt og Kate Hjort (Taarbæk Kro), Lady Hjort og Susie efter den fine 2. plads

Dagens første løb handlede kun om en hest, set herfra. Nemlig dejlige “Mama” – Lady Hjort. Det var hendes 2. start i år, men kun hendes 3. ialt. Første gang i år så jeg ikke, så idag var min første på den måde. Jeg hjalp Susie med at gøre hende klar og fulgtes med dem ned på banen. Hun var en engel helt enkelt. I paddocken var hun også rigtig sød, men satte farten noget op. Dog ikke mere end jeg kunne få nogen dejlige billeder af hende og Susie. Heste kan være mere el. mindre fotogene også, som jeg har nævnt før. Jeg behøver vel ikke at fortælle, at hende her, er en rigtig kameralus 😉 Hun er en smuk, smuk hest og tillige har hun et dejligt sind.

Hun vandt ikke dagens løb, men hun fik en meget, meget flot 2. plads, som hun virkelig kæmpede hårdt for. Vi er meget stolte af hendes, og det var hendes ejere bestemt også, som det ses. Tillykke til dem!

Også stort tillykke til vores naboer med Rock’n Roll br V v/Final Appearance – Relate, ejet af Racing Team, trænet af Søren Jensen og redet til sejr af Luis Villaroel, dernæst Cathrine og Lady Hjort, Manuel Santos og Cheita, Martin Rodrigues på Clauses Cherie og Nicholas Cordrey på Little Nellie.

1 thought on “Long John Maidenløb 2200 m

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Ã…ge Paus Handicap 2200 m

Der er lukket for kommentarer.