Skabet skønhed

img_9434opt.jpg

img_9437opt.jpg

Finish var et fjollehoved i fredags efter løb. Vi stod og sludrede udenfor, da han gik helt amok og slog med hovedet og ikke mindst gabte. Normalt er det noget, han sådan lige gør en gang, men her blev han ved. Vi sludrede lidt, om hvad betydningen af dette egentlig var, og vi mener at han hilser og prøver at gøre opmærksom på sig selv. Ihvertfald lykkedes det fint nok som det ses. Han er svær at stå for, og som det er opdaget, kan jeg ihvertfald ikke.

Jeg gaber til gengæld af træthed. Har siddet og ordnet fotos det meste af dagen og er helt smadret nu. Mit hoved er lige ved at stå af. Men nu er det gjort. Så kan jeg skrive indlæg imorgen.

Nu vil jeg tænke på lidt aftensmad. God aften derude.

3 thoughts on “Skabet skønhed

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Vandhunden Neptun

  2. Helle K. – Ja er han ikke dejlig! Du har ret, det er et sjovt billede. Jeg har aldrig formået at fange det før, men eftersom han jo blev ved, så var der rig mulighed. Men behøver skam ikke have forstand for at nyde billederne, og det glæder mig, at du gør.

  3. Sikke et sjovt hestebillede. 🙂 Der er mange af dem – altså gode hestebilleder, men jeg kommenterer ikke så ofte, da jeg ikke har den store hesteforstand, jeg nyder bare billederne. 🙂

Der er lukket for kommentarer.