Venindebesøg torsdag

img_9328opt.jpg

img_9330opt.jpg

img_9329opt.jpg

Min gode veninde og jeg langtidsplanlægger. Allerede sidst hun var her, planlagde vi besøget hos hende i torsdags. Hende, mand og barn bor i et dejligt område, der førhen var sommerhusområde. Nu er der kun få af de oprindelige søde sommerhuse tilbage, og området er udviklet til et helårsområde. Udenom, er der den her gangsti, som vi gik en tur ad. På den ene side marker og den fantastisk sø for enden og på den anden hånd huse, som har den her vidunderlige udsigt.

Jeg ankom, og vi sludrede og drak kaffe og fik vendt mangt og meget, og på gåturen endnu mere. Man taler så godt, når man sådan går. Vel hjemme igen fik vi noget aftensmad. Morede os over misserne og så lidt fjernsyn, og inden jeg fik set mig om, så var det tid for at tage hjem igen. Tiden går hurtigt i godt selskab. Jeg må hellere have fat på hende, så vi forhåndsbooker en dag igen.

Iøvrigt medbragte jeg en værtindegave, for hun er så sød til at finde på noget sødt og hyggeligt. Man skal jo give noget, man selv ville blive glad for, så jeg gav hende kogebog, jeg også selv har købt, og allerede givet en væk af. Den vakte stor lykke, så det var skønt og selvfølgelig meningen med det.

2 thoughts on “Venindebesøg torsdag

  1. Pia – Ja det synes, jeg er en rigtig god regel, som virker for det meste. Selvfølgelig har jeg da også personen i baghovedet, så det bliver et godt mix 😉

  2. Den tanke har jeg også altid, hvis ikke jeg ved på forhånd at personene ønsker noget særligt så giver jeg noget jeg selv ville blive rigtig glad for:)

Der er lukket for kommentarer.