3 års Maidenserien

I dagens sidste løb, var der store forventninger til Vida Nova. Hun startede sidste uge i en bane, der var en anelse blød for hende, og det manifesterede sig selvfølgelig i resultatet. I fredags var banen helt perfekt, og således også resultatet. Hun kæmpede som en løve og overhalede Condor. Det var helt fantastisk, og et meget, meget flot resultat, som alle var glade for. Ikke mindst hendes ejer Hanne Wikke, der var helt overvældet. Tillykke! Vida Nova vandt foran Kim Andersen og Condor, P.-Anders Graaberg på Thai Eleven og Sara Slot på Queen Mara.

img_9414opt.jpg
Nicolas Cordrey på Vida Nova i padocken trukket af Søs

img_9423opt.jpg
Vida Nova med Nicholas Cordrey og Condor med Kim Andersen på vej til vindercirklen

img_9425opt.jpg

img_9428opt.jpg
Træner Hanne Bechmann, Søs, Hanne Wikke (House of Horses) og Alexander Elsass (York Stutteri) ved hovedet af Vida Nova, som er en brun hoppe efter Richard of York – Cinnamon, ejet af House of Horses redet til sejr af Nicholas Cordrey

img_9432opt.jpg
En overvældet og glad Hanne Wikke ved hovedet af Vida Nova