Ã…ge Paus Handicap 2200 m

Dagens 2. løb mistede jeg, fordi jeg skulle tilbage med Lady Hjort og ned og hente min bil ved stalden. Men det ærgede mig lidt, for en af mine favoritskimler vandt. Jeg har fotograferet hende og Kim Andersen før, og har også taget af hende ved stalden – Anchors Away. Hun vandt foran Sara slot og Miadonne og Nicolaj Stott og Fine Paladine.

I dagens 3. løb, var turen kommet til vores 2. startende hest Lights and Stars. Hvad der helt nøjatigt gik “kuk i” har jeg ikke helt fået styr på, men voldgiften blev sat, og der var tilsyneladende en snak frem og tilbage. Vi får se i næste uge, hvad konklusionen var. Men når det sker, er det for enten at voldgiften ønsker at undersøge noget, eller fordi en af rytterne har nedlagt protest. Her var det en af rytterne, men hvem ved jeg ikke. Lights sluttede på en 5. plads.

Løbet blev vundet af Cavewarrior redet af Manuel Santos, foran Nicholas Cordrey på Polemic og Luis Villaroel på Two Terms Friend.

img_9368opt.jpg
Carlos Lopez på Lot To Win trukket af Kathrine Lau og Kim Andersen på Ganagun

img_9370opt.jpg
Mark Larsen på Naughty Lady

img_9372opt.jpg
Jacob Johansen på Hoffmann trukket af Susanne Springer

img_9375opt.jpg
Manuel Santos på Cavewarrior, der vandt løbet og lige efter Cathrine Weilby på Lights and Stars

img_9379opt.jpg
Opløbet: Manuel Santos og Cavewarrior, Luis Villaroel og Two Terms Friend, Nicholas Cordrey og Polemic, Cathrine Weilby på Lights and Stars, Mark Larsen på Naughty Lady, Sara Slot på Nightingale, Jacob Johansen på Hoffmann, Kim Andersen på Ganagun, Martin Rodriguez på Bella Donna og Carloz Lopez på Lot To Win.