Deprimeret

img_9337opt.jpg

Hvad kan jeg have at være deprimeret over. Tjah, de fordømte kilo synes jeg, er en udemærket grund. Og at det er min egen skyld, at det ikke er bedre, gør jo kun sagen værre. Og ja, jeg ved det hele! Der er kun en ting at gøre, for at sidde og “mule” over det, hjælper jo heller ikke. Det ved jeg også godt. Normalt er jeg ikke negativ og prøver at se det positive, men lige idag er jeg altså led og ked af det – helt forfærdeligt endda. Jeg havde glædet mig til at være meget længere end tilfældet er. Øv for hulen hvor er det træls.

På den lidt positive note fik jeg handlet et par bukser idag. Jeg skulle have flere end et par, men på vej sydover kom jeg i tanke om, at det er idag IKEA menneskerne kommer med det sidste, og så ville jeg ikke kunne nå derud før, jeg skulle tilbage. Meen altid noget, jeg kom i tanke om det. Og så har jeg købt mig en lækker grime, så jeg har noget rart at arbejde med, når jeg ordner hestene. De tænker ikke over min vægt el. deres egen for den sags skyld 😉

Iøvrigt fik jeg ringet til gynækologen idag, for en tid. Ja I kan jo selv gætte, hvornår jeg kan få en tid – starten af juni!! 😮 Det synes jeg dælme er længe og gå med underlivssmerter! Jeg må se, hvad lægen siger imorgen, men jeg kom da på afbudslisten.

Nu vil jeg vande blomster og så samle den sidste reol, jeg kan, før jeg får den sidste her på et tispunkt. Det er også positivit, at komme på plads, men det ændre desværre ikke på, at jeg er led og ked af det andet. Skeen skal i den anden hånd, det er den nødt til – JEG SKAL!!! 🙁

5 thoughts on “Deprimeret

  1. Therese – Det er jo ikke fordi WW ikke virker, for det virker fint for mig. Jeg skal jo “bare” holde ved, det er sådan set der, den hænger. Men motivationen har fået et skud nu. Og jo, holder jeg dig så taber jeg mig også. Jeg skal ikke på flere systemer nu. Jeg har besluttet mig for WW, fordi man kan spise almindeligt, sundt og varieret.

    Holme – Jeg er heldigvis sjældent ked af det ret længe, og det her er jo noget, jeg kan gøre noget ved. Og det gør jeg, men det er bare gået langsommere end den oprindelige plan var. Nu får den en ordentlig skalle, for det går altså ikke. Tak for de gode tanker.

  2. Ak, midlertidig depression er vist en inkorporeret del af menneskets personlighed. Jeg håber du kommer oven på og at smerterne aftager snart 🙂

  3. Tja, hvis der skal en virkelig kostomlægning til, som batter. Så kan jeg kun anbefale Kernesund og Thorbjørgs bog “10 år yngre på 10 uger”. Den guider dig igennem en livsstilsændring der gør en forskel. Men den kræver rygrad. Måske ville det være godt for dig, netop at gøre noget HELT andet, i forhold til ww som ikke holder motivationen så længe og som måske ikke viser det helt store på vægten?

  4. Perle – Tak for din hilsen og nej det er dælme ikke bare lige til. Jamen det er kostændring, der skal til eller mængdekontrol. Jeg ved jo sagtens hvad jeg skal. Det er motivationen der ryger. Jeg må igang og når jeg så har fået tabt de første kilo, så kommer der som regel også motivation, det er så at holde den. Underligt, at den ryger, for jeg er så stædig ellers – så den må jeg til at finde frem, for det er vist den, der skal bære mig igennem. Skuden skal vendes, ikke mindst for helbredet skyld. Vi starter idag!!! o:-)

  5. Vægttab er bare ikke lige til. Det kræver super motivation, vilje og gerne opbakning. For en del år siden efterhånden, der tabte jeg 15 kg. Det var udelukkende med kostændring. Så der kan du måske hente noget?

    Håber du får vendt skuden og får gjort noget, så du igen kan smile ved tanken om dig selv og din vægt. Og ikke mindst for helbredets skyld. 🙂

Der er lukket for kommentarer.