Hanne Bechmann Handicap

I det her løb, var vores startende hest nummer 3. William Tell. Det var hans første start i år, og han er en dejlig dreng ham William, så jeg havde nu undt ham en bedre placering end tilfældet blev. Men der er da tid endnu. Det havde jo været lidt sjovt, nu det var Hanne Bechmann Handicap, men Lady Hjorts 2. plads og hvad der skete i dagens sidste løb, opvejede det så rigeligt.

img_9391opt.jpg
Nicolaj Stott på Fusilier

img_9392opt.jpg
Juan Pinto på Wrams Boss

img_9396opt.jpg
Opløbet set fra venstre: Jacob Johansen på Kronhjort, Nicholas Cordrey på William Tell, Juan Pinto på Wrams Boss, Nikolaj Stott på Fusilier, Sara Slot på Celestine Stamp og Mark Larsen på Flywithme

img_9400opt.jpg
Den smukke vinder – Kronhjort med Jacob Johansen i sadlen, ejet af Lone Kaj-Nielsen og trænet af Bent Olsen. Han vandt foran Nicolaj Stott på Fusilier, Dina Danekilde på Bologne og Juan Pinto på Wrams Boss