Det kan man bare ikke!

Farcen om reolerne fortsætter. Nu er det ikke kun selve reolerne, der driller! Næh :o, jeg skulle jo have hjælp til at sætte op. Først i søndags og der var han “kommet til” at drikke for mange øl, og var dårlig :-w Han foreslog selv idag, som alternativ løsning. Tror I historien gentog sig? :^o – nu ved jeg da, hvem jeg ikke skal spørge om hjælp l-) Han ville da stadig gerne hjælpe, det var da slet ikke det! Ja det er fint, nu har jeg sagt, han kan glemme det (:|

4 thoughts on “Det kan man bare ikke!

  1. Holme – Jeg er godt nok ked af, du sidder så langt væk. Jeg går ud fra, at du holder en aftale, hvis du laver den. Jeg kan jo ligesom ikke rigtig vente, for jeg kan intet få på plads før de er oppe. Men jeg er meget glad for du ville.

    Jeg skal nok skrive en hilsen på Fjæsbogen – yndlingskommentator 😉

  2. Jeg ville sgu gerne hjælpe, men jeg har også drukket for mange Pilsner Urquell. Desuden er der lige de der 1000 km afstand mellem os. Hvis du kan vente skal jeg nok hjælpe næste gang jeg er i landet.

    P.S. Skriv en besked på FjæsBog, yndlingsblogger 😉

Der er lukket for kommentarer.