En ommer IKEA

Igår skulle den sidste del til puslespillet omkring reolerne ankomme. Det gjorde det også, og igen en sød ung fyr, der kom og leverede. Altid forfriskende, MEN det lavede ikke om på, at der var KÆMPE fejl på det han havde med. Fejl der allerede var på dem fra fabrikken. Hvorom alting var, fik jeg mine to skillerum, men det var bagbeklædningen, der var i stykker i forvejen, men den han kom med var fuldtændig ødelagt. Så er det helt rigtigt, så skulle jeg faktisk IGEN ringe og få en ny bagbeklædning. Nu har jeg skillerummene, og så vil jeg prøve og samle og se, hvor meget man ser de fejl der er på den bagbeklædning. Ser man dem ikke, så må jeg beholde den. Ellers bliver det jo Jul inden, jeg bliver færdig med det her cirkus. Desværre er dette ikke et ukendt fænomæn, efter hvad jeg hører rundt omkring.

Havde jeg haft råd til en anden og bedre løsning (de er 38 mill i Lotto), havde jeg helt sikkert sendt skidtet tilbage, men det har jeg ikke, og jeg har brug for reolerne, der formentlig også er gode nok, når først de er samlet, men at nå dertil, er godt nok noget af en kamp!!!