Lidt af hvert

Programmet idag er en blandet landhandel. Den står først på lægebesøg, så stalden og derefter om Gud og underboen vil, samling af reoler m.m. Så det kunne være, jeg skulle komme i omdrejninger og få et bad og noget kaffe, så jeg kan vågne og prøve at nyde dagen.

Humøret kunne være bedre, men jeg må jo på med vanten. Jeg faldt i fælden og skulle lige prøve allergipiller som den søde dame på apotektet spurgte, om jeg havde prøvet. Nej det havde jeg ikke, men de duer lige så dårligt som resten – så kan jeg lære det kan jeg – ikke flere af dem!

Foreløbig god dag derude!

5 thoughts on “Lidt af hvert

  1. Madde – Det er ikke fordi, de ikke virker for det de skal, men bivirkningerne er for store. Har prøvet 6 forskellige slags, og det er lige tosset, men det gør heller ikke noget. Jeg bliver hjulpet af øjendråber og næsespray nu.

  2. Hvad er det for allergipiller du bruger? Jeg lider af høfeber og får mine på recept og de virker altså, man skal bare have dem i en uges tid, så når de sammen i døgnet.

  3. Du har da fået et nyt banner? Det er rigtig flot. Jeg håber ikke, at du allerede havde skiftet igår, så har jeg nemlig overset det. :”>

Der er lukket for kommentarer.