Nydelse

img_9484opt.jpg

img_9485opt.jpg

img_9486opt.jpg

img_9487opt.jpg

img_9490opt.jpg

img_9488opt.jpg

Det var en meget fredelig dag idag. Jeg hyggede med Finish. Vi var ude og gå lidt på gårdspladsen og han blev børstet og senere kom han på fold som det ses. Dog ikke med den fine grime på. Og så skulle han jo børstes igen.
Han er i fin form, og racerskoene er sat på til på fredag!!!

Fik sludret med pigerne og hjalp dem med dette og hint, hvor behov. Men ikke det vilde – det var ren nydelse idag, både for hest og menneske. Det var første gang, jeg bevægede mig rundt kun i T-shirt – dejligt!

2 thoughts on “Nydelse

  1. Irene – Du kan tro, han hygger sig. Nej jeg vil ikke have grimen ødelagt, og der er muligheder nok for, at han kan få noget andet på derud. Bortset fra, at karabinhager fyldt med sand ikke er godt heller.

  2. Ih han har rigtig nok hygget sig, sådan at rulle sig i det tørre sand – en sand 🙂 fornøjelse at se på. Forstår godt du skåner den fine grime, selv om du har fået den til en god pris, men en karabinhage fyldt med jord og sand er ingen spøg 🙂

Der er lukket for kommentarer.