Red Power

ducati.jpg

Det her indlæg er først og fremmest til min dejlige ven Jakob! Han elsker nemlig motorcykler, og den her hoppede lige i kameraet idag. Den stod jo nærmest og bad om, at blive fotograferet. Jeg har ikke meget forstand på dem, men det har Jakob, og jeg er sikker på, han har noget at sige om det her røde lyn. Bagefter kom jeg til at tænke på Tina’s tur med røde lyn også, og således bliver vi i stilen både, hvad land og farve angår!

Hvornår Jakob får indlægget at se, vides ikke, for han er nemlig med omveje på vej på besøg her i DK, og jeg glæder mig til at se ham. Det er 4½ år siden, jeg så ham sidst!

5 thoughts on “Red Power

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Willumsen og Waterfront II

  2. Tina – Ja, det er egentlig rigtig nok, det er de vel egentlig. Jeg har jo ikke hørt den, men jeg er sikker på, den kan køre stærkt 😉

Der er lukket for kommentarer.