En slags forklaring

girl_on_scaleopt.gifJeg kom i min visdom her til morgen til at tænke på, at det med vægten i høj grad skyldes fortrængning. Og så det faktum, at man undgår spejle som pesten. Nu skulle jeg jo købe bukser forleden og der er altså ikke noget så ubarmhjertigt som sådan et spejl i et prøverum. Det er nok den bedste motivation, jeg kan komme i tanke om. Jeg tror, jeg skal have et full-size spejl på indersiden af en af mine skabe. For det er den bedste motivator. Så det er hermed besluttet. Dertil er fotos af en selv altså også en rystende oplevelse. Man ser ikke sig selv som så stor, som man virkelig er. Så det tror jeg, man skal tvinge sig til, så man ikke luller sig “i søvn”.

Vægten er selvfølgelig en anden, og den stod jeg op på her imorges, for nu skal den jo have en skalle af de megastore, og jeg er jo nødt til at vide, hvor jeg er henne, og det var faktisk gode nyheder. For jeg vejer nøjagtig, det jeg sluttede på, så jeg kan altså holde vægten i fin stil, når det er. Så det er jeg sådan set glad for. Nu skal den så “bare” ned på det rigtige – åh jeg glæder mig, selvom der stadig er lang vej. Så der er håb…