Reoler – jeg kunne selv!

img_9498opt.jpg

Ihvertfald noget af det. De store er på plads med CD-reoler i midten. Men magen til gedemarked! Jeg har fået lavet nogen gevaldige brølere undervejs, men skidt med det, når “musikken spiller”, er der ingen der ser, men jeg havde nu foretrukket, at have haft en mandsperson i huset, jeg kunne have overladt opgaven til. Min hjælp udi opmåling har også forrådt mig, for de vægreoler fylder altså mere end jeg sådan lige troede. Men jeg har måske en alternativ plan i ærmet. Foreløbig kan jeg komme på plads med mange bøger, og ikke mindst CD’er. Så må jeg lige tænke lidt over resten. Men jeg skulle slet ikke have boremaskinen i sving til dagens opgaver.

Udover reolerne har jeg støvsuget og vandet blomster, og jeg har først holdt nu her, da jeg skulle spise, så spørg om jeg er smadret nu. Men helt elendigt er det da ikke – En sød besked fra en lækker fyr – det er vel aldrig af vejen! 😀

3 thoughts on “Reoler – jeg kunne selv!

  1. Hunløven – Tak skal du have. Ja det har været noget af et projekt.l Næste del er jo så at blive færdig og få sat på plads, men det er da den mere hyggelige del af det. Du har ret, det er en tilfredsstillelse at have gjort det selv, bortset fra de fejl, jeg har lavet 🙂

    Birgitte – Tusind tak skal du have. Jeg har dælme også været ved at give op 😀 Men det er jo gået. Næste udfordring er et rullegardin og to persienner!!! 😮

  2. Jeg syntes, du er sej, at du selv har samlet reolen. Det tror jeg aldrig, det ville lykkes for mig.

  3. Jeg må sige at det er nogle flotte reoler, og det er da også noget af et projekt du har lavet der.
    Og selvom der helt sikkert er en masse ting der er nemmere med en mand i huset, så har du da bevist at du er mere end kvinde nok til at samle reoler selv.
    Og lige mget hvad så er der noget rart ved at have gjort det selv, især når det har drillet.

Der er lukket for kommentarer.