Tandlægebesøg

Jeg havde taget et kvarter fejl af tiden, men det gik. Der var et lille hul. Så bedøves skulle jeg, og ihukommende et tidligere besøg, hvor jeg skulle have en kindtand hevet ud, så er jeg lidt bøvlet at bedøve. Efter 2 sprøjter, så virkede det. Det blev besluttet, at skifte den gamle plombe ud med en af plastic, så jeg slipper for kviksølvet. Så kan vi tage det lidt ad gangen, ikke at der er så mange tilbage med plomber i.

Nu vi jeg så “kaste mig frådende” over over opvask, reoler, rengøring og sådan, så må vi se, hvor meget jeg kan selv. Men jeg har til en start to der skal samles, og det kan jeg da, bortset fra bagbeklædning på den ene, men jeg må se.

0

6 thoughts on “Tandlægebesøg

 1. Therese og Catarina – Næh 😮 hverken eller, hvilket jeg også studsede over. Jeg studsede også over, at hun tilsyneladende ikke tog det som noget særligt, men jeg tænkte, at det jo var meget længe siden, jeg havde læste noget om det, så det kunne jo være mig, der ikke var up-to-date, omkring de ting 🙁 Anyway, en fjernet, og skal jeg så ryge på den igen, så må jeg jo beslutte hvad så, men jeg mistænker, det så også er væsentlig dyrere, hos “de andre”. Jeg kan kun håbe, at de par plomber jeg har tilbage holder længe endnu, for bunden er lige røget ud af mit budget :(( Så der står skrump på programmet på mere end en måde 😉

 2. Therese
  Det er faktisk rigtigt godt. 😀 (jeg er ikke bange for at gå til tandlægen. De 8 plomber, jeg havde sad i kindtænderne, og når jeg grinede, kunne de ses. Nu har jeg bare en helt hvid mund. :d/

 3. Pyh Catarina, det lyder ikke godt….jeg er glad for jeg ingen amalgam har i min mund, men den dag jeg får råd, bliver Kasper sendt et sted hen hvor det er sikkert at få dem fjernet. Han har et par stykker.

 4. Therese.
  Jeg har lige tilbragt mange timer i tandlægestolen, for at udskiftede gamle fyldninger. Hverken min tandlæge eller heller jeg selv havde ikke beskyttelse på. 😉

  Jeg tror også, jeg får mere kviksølv fra fisk end fra min mund. 🙂

 5. Uha, jeg var også til tandlæge i sidste uge. Jeg tør ikke bedøves, så jeg blev boret uden. Det er nu ikke så slemt, bare en lang isning.

  Det at du har fået fjernet amalgam fyldning, var tandlægen i beskyttelsesdragt og blev du selv beskyttet?
  Læs evt på dette link

  http://www.kernesundfamilie.dk/no_cache/114/article/191/

  Der er få tandlæger der gør det ordentligt, og risikoen for kviksølvforgiftning er stor.
  Længere nede i kommentarfeltet, kan du se hvad man kan gøre hvis tandlægen ikke har sørget for beskyttelse. Det er noget med at ta’ kultabletter, der kan binde kviksølvet der er lækket ud i din krop.
  Men jeg krydser fingre for at det var en “autoriseret” tandlæge der passede på dig. 🙂

Der er lukket for kommentarer.