Lige om lidt…

img_8038opt.jpg

Er jeg hende, der er gået. Efter et bad og en meget, meget let frokost (grønsagsomelet lavet af æggehvider – jo, hun er sgu seriøs nu – frokosten kostede ½ point – 2 æggehvider), er jeg ved at være klar til væddeløb. Der var dog malurt i bægret – det øsede ned indtil for ca. 5 minutter siden, men som på kommando, er det nu holdt op. Nu mangler vi bare, at solen titter frem gennem skyerne, og jeg aner håb.

Det er en vigtig løbsdag, for Finish starter idag. Heldigvis er det 2. løb, så skal man ikke gå og være spændt for længe. Han er blevet børstet efter alle kunstens regler, og skinner som en nyslået toskilling, som man siger og humøret er godt. Og med Cathrine i sadlen så kan det kun gå godt. Jeg glæder mig både til det, men selvfølgelig også de de andre løb og især Jockey Club Cup, hvor der er mange spændende heste med.

Omeletten var bare rester af grønsager i bouillon – jeg kogte en stor grydefuld igår eftermiddags og gik og spiste af, hældt på en varm pande, og da de var varmet igennem og så de 2 æggehvider. Lettere bliver det nok ikke.