Morgenstund med guld i mund

img_9513opt.jpg

img_9514opt.jpg

img_9515opt.jpg

img_9516opt.jpg
Klampenborg Galopbane imorges

Morgenstund har guld i mund! Helt sikkert, og når jeg oplever sådan en morgen som denne, så er jeg bjergtaget og forstår, hvorfor jeg altid har elsket morgener. Tænk at tage hul på dagen på det her vis. Helt fantastisk. Jeg håbede, at det var tegn til resten af dagen om sommer og sol – ihvertfald tørt og solrigt! Det blev ikke lige helt sådan, hvis jeg nu skal være meget flink! Selvom morgenen var smuk som det ses, så er det altså lidt træls at vågne klokken 4! Af samme grund, er jeg ved at være brugt her nu.

Morgenen blev brugt først på at vaske ben på Finish og som altid hjælpe til hist og pist. En gåtur til banen, som jeg kunne have sparet mig, for da jeg kom derned, var den smukke dis blevet til tyk tåge, og jeg kunne intet se. Så jeg gik tilbage, og så ordnede jeg lidt hest. Det var ligesom hyggeligere. Senere skulle Finish så ordnes, så han var klar til senere. Det blev selvfølgelig gjort grundigt! De andre driller mig lidt, og mener at Finish nok snart er skaldet så meget, som jeg børster ham. Meeen så slemt er det da ikke gået endnu. Han var skinnende flot, da jeg gik.