Padocken før Jockey Club Cup (L)

Der var mange dejlige heste til dagens hovedløb. Den ene smukkere end den anden. Men der var en hest, jeg havde glædet mig til at se, lidt mere end nogen af de andre. Det var Fly Society. Han er inbegrebet af drømmen om den sorte hingst for mig. Jeg skal her indskyde, at han faktisk er meget, meget mørkebrun, ligesåvel som The Pirate er det, men begge ser sorte ud. Og det er det, der tæller sådan set. The Pirate er også ualmindelig smuk, men sådan hingst, hingst med store typer, er Fly Society. Han er hesten, der kan få mig til at føle mig som en teenager igen. Ã…ben mund og polypper! *S*

Jeg kender ham ikke godt nok til at vide, mere om ham andet end at Kim (Jokey Kim Andersen), har fortalt at han er en flink hest. Jeg har jo været heldig, at han har stillet op, som fotomodel nede på banen. Men jeg havde kun et billede af ham fra løb, og det skulle der rådes bod på igår. Så nu er du advaret! *S*

img_9531opt.jpg
img_9534opt.jpg
Fly Society og Maria Munck i Padocken. Fly Society er en stor hest – meget stor. Selv efter almindelige standarder, men da især når vi taler fuldblod. Maria er vel sådan ca. på højde med mig (162 cm), men prøv også at lægge mærke til det på senere fotos

img_9533opt.jpg
En anden stor hest – Sibelius, som er ejet af Chess Racing

img_9535opt.jpg En af mange skimler i omløb i øjeblikket – Shareholder

img_9538opt.jpg
The Pirate og Marianne Petersen