Dejlig afslappet

Det har været en dejlig dag. Helt afslappet, selvom jeg har fået lavet noget. Det meste af dagen er gået med at ordne fotos fra løbsdagen igår, selvom jeg “kun” tog fra dagens hovedløb, så var det blevet til en del.

Dertil er der kommet en del bøger på plads i de nye reoler. Den tjans fortsætter lidt imorgen, men den står mest på afslapning imorgen. Sofaen det meste af dagen tror jeg.

Motivationen er super, og det er skønt, at spise med god samvittighed, uden at lide under savn egentlig. Er også opmærksom på, at drikke mere. Man kan sagtens tage fejl af sult og tørst. Førhen var jeg god til at drikke noget te dagen igennem. Det er jeg kommet helt væk fra. Det er jo dumt, for det er godt at drikke meget, også te. Så idag lavede jeg en kande af den gode te, som jeg fik af Helle, da hun var her. Nu vil jeg hvile hovedet, efter en god indsats idag synes jeg og så ønske jer godnat og god søndag!