Kentucky Derby katastrofe

eightbellessadness1opt.jpgVed Kentucky Derby blev den lovende hoppe Eight Belles aflivet på banen. Puha!

Hun var den første hoppe siden 1999, der var med i Derbyet, og sluttede 2. og lige over målstregen faldt hun om med brækkede forkoder, og måtte aflives på stedet. Jeg håber aldrig, jeg kommer til at opleve noget sådant. Det var lige til en gang krisehjælp for mig 🙁

Til venstre ses Eight Belles!

8 thoughts on “Kentucky Derby katastrofe

 1. Halløj 🙂

  Hehe, okay..
  Jeg så klippet med derbyet, men de viste ikke det efter løbet, men det gør nu heller ikke så meget :d

  Giver dig helt ret, det er en dejlig hest ! sæt endelig bare et herind – ville meget gernbe se flere med den!

  M.h.v vicky

 2. Vicky – Hvis jeg havde den slags penge, så så meget anderledes ud 😉 Jeg har ikke selv hest, men har jo i stalden, hvor jeg hjælper lidt til glæde af alle hestene. Men du har da ret, i teorien kunne det godt have været min. Men for en ordens skyld, tager danske heste ikke til USA og starter. Der er nogen få, der tager til Tyskland og nogle til World Cup i Dubai, men det er undtagelser. Både p.g.a. rejsen, men også på grund af niveauet.

  Ja jeg ville overveje nøje, om du skal se… der er til gengæld flere klip med Big Brown, som vandt. Den er fantastisk! Jeg skal prøve at finde et og putte på her.

 3. Hej igen..

  Okay, jeg kunne jo ikke vide, om det måske var dig der ejede den. Jeg er helt back out når det er Galopsporten 🙂

  Og, ja jeg har fuldt forstået, at dette er storløb er i USA.
  Men tak for linket. Jeg vil overveje, om det er noget man burde se. Kunne godt forestille mig, det er slemt [-(

  MVH. Vicky

 4. Vicky – Lad mig lige slå fast. Jeg har bare skrevet om det, fordi det netop er så trist. Jeg ejer ikke selv en hest, og dette storløb er jo altså også i Kentucky, USA!! Det er ikke sikkert, du helt har forstået det? Du kan kigge på Kentucky Derby’s hjemmeside, hvor der også er video’er.

  Jeg har ikke selv set, men skal advare dig om, at det altså ikke er sjovt, at se en hest med to brækkede forben!!! 🙁

 5. Hej..

  Synes godt nok det er en trist historie:o
  Også sker det lige i sådan et storløb :/

  Er der en side hvor man kan se løbet og efter løbet ?
  Var du den uheldige ejer af denne dejlige hest??

  M.V.H vicky

Der er lukket for kommentarer.