Rød pasta 7,5 point

img_9587opt.jpg

img_9586opt.jpg

img_9588opt.jpg

Iaften havde jeg points nok til en skålfuld pasta. Den er meget lig den den opskrift, jeg har nævnt før, og kan varieres i det uendelige.

Pasta – her spaghetti

1 tsk. olivenolie

2 rødløg

1 rød peber

Revet gulerod

Sødestof

lidt chili

Timian

Oregano

Basilikum

25 g Goudaost

Salt og peber

En dåse hakkede tomater

1 stort fed hvidløg

½ grønsagsbouillonterning

Pasta koges. Krydderier, løg, hvidløg, peber svites i olien. Lidt vand tilsættes og låg ligges på, og der svites til mørt. Gulerødder tilsættes og svites lidt uden låg. Derefter tilsættes de hakkede tomater. Koges godt igennem, smages til med salt peber og sødemiddel.

Når pastaen er kogt, hældes en portion på tallerkenen, med sovsen over. Drys med den revne ost.

P.S.: Undlader du osten, er du nede på 5,5 points!