Iaften havde jeg points nok til en skålfuld pasta. Den er meget lig den den opskrift, jeg har nævnt før, og kan varieres i det uendelige.
Pasta – her spaghetti
1 tsk. olivenolie
2 rødløg
1 rød peber
Revet gulerod
Sødestof
lidt chili
Timian
Oregano
Basilikum
25 g Goudaost
Salt og peber
En dåse hakkede tomater
1 stort fed hvidløg
½ grønsagsbouillonterning
Pasta koges. Krydderier, løg, hvidløg, peber svites i olien. Lidt vand tilsættes og låg ligges på, og der svites til mørt. Gulerødder tilsættes og svites lidt uden låg. Derefter tilsættes de hakkede tomater. Koges godt igennem, smages til med salt peber og sødemiddel.
Når pastaen er kogt, hældes en portion på tallerkenen, med sovsen over. Drys med den revne ost.
P.S.: Undlader du osten, er du nede på 5,5 points!