Tænd lys

Jeg synes, traditionen med at tænde lys for vores faldne og for friheden er så smuk! Jeg sætter altid lys i vinduerne her om aftenen den 4. maj – Danmarks befrielse – gør du – har du husket det? Ellers så kan du nå det endnu!

Her er der også gået et lys op for mig! Ting tager altid længere, end jeg tror – meget længere. Der må være en smartere måde for mig at uploade til WP på. Der er ingen ende på de dejlige billeder, jeg har fået taget idag, men igen “brækker jeg halsen” på forberedelse og upload – jeg må vist have det på listen, over ting, til min store rengøringsdag her på bloggen, hvor mangt og meget skal vendes og drejes!

I tråd med 4. maj, har jeg været i Mindelunden, og har mange dejlige fotos derfra. Jeg var afsted i 1½ time, så motion fik jeg også på den konto. Men I må altså vente til imorgen, for nu synes jeg, at jeg fortjener et hvil.

2 thoughts on “Tænd lys

Der er lukket for kommentarer.