Tina Lund – En flot repræsentant

tina_lund_96394bfoto-jesper.jpg
Tina Lund fotograferet af Jesper Skoubølling fra M

Jeg er sikker på, de mandlige læsere jeg har – jeg ved jo ikke hvor mange det er, og forhåbentlig også mange kvindelige – vil give mig ret i, at Tina Lund, er en ualmindelig flot pige. At hun så også er tre-dobbelt Danmarksmester i Ridebanespringning, er dem måske ikke helt så vedkommende. Men faktisk ønsker Tina, at gøre opmærksom på Ridesporten, ligesom jeg gerne vil gøre reklame for Galopsporten. Og det kan ikke gøres flottere end dels ved hendes resultater, som selvfølgelig er det, der tæller, men de her billeder er da absolut kun et plus.

Formanden for Dansk Rideforbund, er ude i at, de sender et “uheldigt signal” – jeg synes ærligt talt, han skal stikke piben ind og nyde de flotte billeder! Du kan se et par billeder mere her på M’s site og vil du læse og se mere om Tina og hendes liv med hestene, så gøres det på hende og hendes søsters hjemmeside.

6 thoughts on “Tina Lund – En flot repræsentant

  1. Ulf – Jeg ved ikke lige, hvad hans problem er, men at hun er en flot pige, kan der ihvertfald ikke diskuteres meget om! :)>-

  2. Den gamle nar er da bare mavesur over at han aldrig mere kommer bare i nærheden, af sådan en godte!

  3. Søren – Problemet er at han er formand for Dansk Rideforbund, og således er hun i høj grad underlagt ham. Men godt hun ikke spurgte ham først 😉

  4. Jeg mener Tina Lund er 27 år. Ja han kan stikke piben ind som du siger.
    Dejlige billeder 🙂

  5. Trusru – Nej det skader ingen, vi andre kan da højst blive lidt misundelige – men man er jo ikke 20 mere 😀 Og andre kunne gå hen og blive i godt humør, og det har vist heller aldrig skadet nogen! 😉

  6. Ikke så dårligt signal at han selv har valgt det fra tilsyneladende.. 🙂
    Dobbeltmoral når det er bedst, “Nej, men jeg skal jo lige se det før jeg kan hade det… Mam man mums” Smålighed, hvad skulle der ske ved at hun optræder sådan.. det skader ingen.

Der er lukket for kommentarer.